Wil je bij zijn: legendarisch feest voor iedereen die CGN gelopen heeft

dinsdag 06 nov 2018 09:42  |  CGN  |  5156 x bekeken


 
CGNBen jij een winds-, IPC-, of winterguardfanaat? Ben je het ooit geweest of ken je iemand die het ooit is geweest? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Schrijf 2 februari 2019 maar vast op in je agenda, want die avond geeft CGN een feest en dat wil je niet missen!

Of je nou een jaar op die vloer hebt gestaan of wel vijftien, of dat nou in 1983 was of in 2016, of je les gaf of in de supportstaff zat; dit feest is voor iedereen!


Veertig jaar
Waarom CGN een feestje geeft? Dit jaar is het veertigste jaar dat er wedstrijden worden georganiseerd. Weet je hoeveel mensen er in al die jaren op de vloer hebben gestaan? Hoeveel shows er door al die mensen zijn geperformd? Hoeveel kampioensvlaggen er zijn uitgedeeld? Hoeveel vriendschappen er zijn ontstaan? Hoeveel blunders er zijn begaan waar je nu (hopelijk) smakelijk om kunt lachen?
En weet je hoe leuk het is als we al die mensen weten te bereiken met dit nieuws, zodat ze ook daadwerkelijk allemaal aanwezig zijn op 2 februari 2019? Zodat je die groepsfoto van 20 jaar terug nog eens over kunt doen. Zodat je sommige mensen na al die jaren eindelijk weer eens ziet. Je met elkaar verhalen uit de oude doos kunt halen. En met elkaar naar foto’s en video kunt kijken van jou en je club.

Shout it out!
De zoektocht naar iedereen die ooit iets bij CGN heeft gedaan kan nu beginnen. Daar kunnen we jouw hulp en die van jouw vereniging heel goed bij gebruiken. Taggen, mailen, chatten, bellen, appen, faxen, wat er ook voor nodig is: shout out naar al je vrienden van toen en nu. En zorg dat iedereen met dikke letters in de agenda zet:

2 februari 2019: CGN throwback party @De Hilt Eemnes

Wat je kunt verwachten? Toffe muziek en aankleding, video’s en foto’s, hapjes en drankjes, heel veel bekende gezichten en meer verrassende dingen waarvan we je de komend tijd op de hoogte gaan houden.

Let het taggen en zoeken begin in 3... 2... 1... GO!

Check hier het Facebookevent.


Foto: ©: Color Guard Nederland