KNMO Klankwijzer gelanceerd

donderdag 22 nov 2018 15:49  |  KNMO  |  5824 x bekeken


 
KNMODe KNMO heeft het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer gelanceerd. Het nieuwe communicatiemiddel bestaat uit een nieuws- en informatiewebsite (KW Nieuwswebsite), een digitale krant (KW Nieuwskrant),een nieuwsapp (KW Nieuwsapp, binnenkort beschikbaar), een nieuwsbrief (KW Nieuwsbrief) en een magazine in geprinte vorm (KW Magazine).

Een van de meest in het oog springende snufjes van het nieuwe platform is de digitale nieuwskrant die vrijwel wekelijks (op donderdag) verschijnt. Daarin blikken we vooruit op komende evenementen en blikken we terug op activiteiten die in het afgelopen weekeinde hebben plaatsgevonden. De krant bevat verder een uitgebreide op provincie ingedeelde muziekagenda over een periode van drie weken. Organisaties hebben de mogelijkheid om in de agenda tegen een kleine vergoeding de poster van hun evenement te plaatsen. Deze wordt voorzien van interactieve hotspot. Door hierop te klikken wordt de lezer direct doorgelinkt naar de website van de organisatie of de kaartverkoop.

Alle bij de KNMO aangesloten verenigingen en Belgische verenigingen kunnen via het plaform hun activiteiten promoten. Aanmelden van agendaberichten en verenigingsnieuws kan uitsluitend nog via de opgaveformulieren op de website. Voor het aanmelden van berichten maken we onderscheid tussen AGENDABERICHTEN en NIEUWSBERICHTEN.

De AGENDA is bestemd voor aankondigingen van concrete activiteiten (concerten, optredens, optochten/streetparades, theatershows, taptoes, clinics, conferenties, concoursen, demonstraties, informatiebijeenkomsten, festivals, kampioenschappen, lezingen/inleidingen, presentaties, speeldagen, symposiums, etc.) met vermelding van datum, aanvangstijd en locatie. De button voor het aanmelden van een AGENDABERICHT vind je op deze website onder de rubriek AGENDA.

De rubriek NIEUWS is bedoeld voor algemeen verenigingsnieuws en voor bijvoorbeeld oproepen voor deelname aan workshops, play-ins en andere activiteiten. De knop om een NIEUWSBERICHT aan te melden vind je op de website onder de rubriek NIEUWS.

Mobiele gebruikers moeten nog even geduld hebben. De apps laten nog even op zich wachten. De verwachting is dat ook deze binnenkort online staan. In de tussentijd kun je alvast terecht op de mobiele versie van de website www.klankwijzer.nl.

Foto: ©: