Kaartverkoop Seizoen 2019 gestart

maandag 03 dec 2018 09:28  |  Seizoen 2019  |  7999 x bekeken


 
Seizoen 2019In de CGN Ticketshop kun je vanaf nu je kaarten bestellen voor Seizoen 2019. De verkoop is nog maar net open en voor Championships vliegen de kaarten de deur alweer uit. Wacht dus niet te lang als je in Eindhoven je favoriete plek wilt.

Zoals gebruikelijk kun je in Eindhoven weer kiezen voor de verschillende vakken op de tribune. Ook bij een aantal andere wedstrijden is het nu mogelijk om te kiezen voor een goede of een nog betere plek. Zo kun je in Wijchen kiezen voor boven- of benedenplaatsen. In Leeuwarden is er behalve uit een keuze voor boven of beneden, ook nog een keuze mogelijk voor plaatsen midden-boven of aan de zijkant. Midden of zijkant is ook de keuze die je kunt maken voor de wedstrijd in Almere.

Alle details en prijzen vind je in de geheel vernieuwde Ticketshop. Kies bovenaan dit scherm voor Winkel en vervolgens Kaartverkoop.

Zoals gebruikelijk bestel en betaal je de tickets online. Uiteindelijk kun je op de dag zelf bij de kassa je polsbandjes ophalen op vertoon van je bestelnummer. CGN stuurt nooit tickets vooraf via de post en we verkopen nooit bestelde tickets aan anderen.

Je kunt tickets bestellen voor alle wedstrijden, van de eerste Colorguard Contest in Drachten op zaterdag 12 januari, tot en met de CGN Championships op zaterdag 30 maart in Eindhoven.

Foto: Red Light ©: Roland Kessel