DrumSpirit back in CGN town

dinsdag 04 dec 2018 07:29  |  Ingezonden  |  6831 x bekeken


 
IngezondenAls er een club is die de afgelopen tijd Percussion onder een breed publiek nog populairder heeft weten te maken, dan is het wel DrumSpirit uit het Belgische Dadizele. In het jubileumseizoen van CGN komen ze met een gloednieuwe show en een vernieuwde groep naar Almere.

DrumSpirit Percussion Ensemble heeft een heerlijk bewogen tijd achter de rug. Toen ze twee jaar geleden na hun theatershow 'Hexahedron' beslisten om hun kans te wagen in Belgium's got Talent hadden ze nooit gedacht dat ze in de live finale zouden geraken. Ze hadden al helemaal niet gedacht welke impact dit zou hebben: drie maanden later waren ze special guest op de uitverkochte concerten van Niels Destadsbader - de rising star in Belgi? - in het sportpaleis in Antwerpen. Volgend jaar keren ze terug in Kursaal Oostende met hun wervelende theatershow 'DrumSpirit Live!'. Afspraak op 14 april in Oostende. Kaarten via kursaaloostende.be/nl/DrumSpirit.

Maar DrumSpirit blijft een competitiebeest en neemt daarom dit jaar met veel enthousiasme weer deel aan de CGN IP contest in Almere op 23 februari. Ze brengen voor de eerste maal hun nieuwe showproductie. Spannend, want ze komen met een vrijwel volledige 'nieuwe' groep. DrumSpirit heeft de laatste jaren sterk ge?nvesteerd in hun opleidingsplatform 'Podjum' en een nieuwe generatie is hieruit opgestaan. Reden te meer om hen te gaan bekijken in Almere op 23 februari.


Foto: DrumSpirit ©: Roland Kessel