CGN moet Aalsmeer en Drachten omwisselen

dinsdag 11 dec 2018 15:57  |  Seizoen 2019  |  8326 x bekeken


 
Seizoen 2019CGN heeft een grote fout gemaakt in het wedstrijdschema van 2019. De locaties en data voor Drachten en Aalsmeer zijn door elkaar geraakt en het is onmogelijk gebleken om dat nu nog te veranderen met de sporthallen. Vandaar dat we niet anders kunnen dan deze twee wedstrijden om te wisselen. Contest Aalsmeer is nu op 12 januari. 19 Januari is CGN in Drachten.

Inmiddels hebben we alle groepen die het betreft al apart gemaild hierover. Het is uiteraard heel vervelend voor de deelnemers, juryleden, vrijwilligers en publiek. Als je kaarten hebt besteld voor een van deze twee wedstrijden, dan nemen we snel contact met je op.

Vanaf nu zijn de enige juiste data en locaties voor seizoen 2019:
Zaterdag 12 januari Contest Aalsmeer
Zaterdag 19 januari Contest Drachten
Zaterdag 9 februari Contest Wijchen
Zaterdag 23 februari Contest Almere
Zaterdag 16 maart Contest Leeuwarden
Zaterdag 30 maart CGN Championships Eindhoven
Op dit moment zijn we bezig om op zoveel mogelijk plekken alles aan te passen naar de juiste datum en locatie, maar dat zal niet overal direct gebeurd zijn. Dat zal misschien tot verwarrende situaties leiden.

Uiteraard zijn de groepen die hebben ingeschreven voor Drachten of Aalsmeer nog uit aan het zoeken aan welke wedstrijd ze kunnen deelnemen. De deelnemerslijsten van deze wedstrijden zijn daarom onder voorbehoud. We zullen, samen met alle betrokkenen, alles op alles zetten om de informatie zo snel mogelijk up-to-date te hebben.

Foto: Jubal Winterguard ©: Roland Kessel