Previewdag IPC en Winds in Leidschendam (UPDATE)

woensdag 19 dec 2018 11:34  |  Seizoen 2019  |  6248 x bekeken


 
Seizoen 2019Op zondag 20 januari is er voor IPC en Winds groepen weer een unieke kans om zich te presenteren aan elkaar, publiek en het juryteam. Die dag organiseert Showband 75 in samenwerking met CGN de Previewdag.

De Previewdag voor IPC en Winds wordt al vele jaren georganiseerd en is telkens een groot succes. In een ongedwongen setting krijgen de groepen de kans om hun product, of een deel ervan, te tonen aan een publiek. Iets wat toch altijd weer extra spannend is, dus waarom zou je die spanning niet van je afspelen op de Previewdag. Gewoon je best doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de punten die het gaat opleveren. Sterker nog: de jury kan je op deze dag zelfs uitleggen waar zij op letten, wat zij nu al goed vinden gaan en waar je nog aandacht aan kunt besteden.
Je krijgt zo een unieke voorsprong op je eerste wedstrijd! Alsof je een puzzel gaat maken waarvan je de oplossing al weet.

Groepen die interesse hebben om hieraan mee te doen, kunnen dit doorgeven aan Cor Tjipjes, CGNs IPC/Winds Coordinator. Mail hem zo snel mogelijk: c.tjipjes@colorguard.org.

In de eerste versie van dit artikel stond per abuis een verkeerde datum. De Previewdag is op zondag 20 januari

Foto: Showband `75 Leidschendam ©: Roland Kessel