Chase Community Giving: Positieve Energie in Amerika

zaterdag 21 mei 2011 12:22  |  WGI  |  94130 x bekeken


 
WGI

Veel verenigingen in Nederland, inclusief CGN, spannen zich momenteel in om stemmen te werven voor de Positieve Energie actie van Dong Energy. In Amerika loopt ook een actie, daar uitgedragen door Chase, een onderdeel van de bank JP Morgan & Chase. De winnaar van de Chase Community Giving krijgt het gigantische bedrag 500.000 dollar.


Op dit moment is Ronde 2 bezig, die loopt maar tot en met woensdag 25 mei aanstaande. Bij de mededingers vind je onder meer Winter Guard International (WGI).


En zoals WGI’ers kunnen stemmen op onze actie, zo kun jij WGI helpen! Via Facebook kun je je stem uitbrengen op vijf van de initiatieven. Steun WGI, zodat zij CGN kunnen steunen! Klik op deze link om te stemmen.


Andere organisaties die je kunt steunen zijn onder meer Drum Corps International, Santa Clara Vanguard en Youth Education in the Arts. Die laatste is de organisatie achter onder meer The Cadets. Een volledige Top 100 van alle deelnemers vind je op de Facebook-pagina.


Ook The Blue Devils Parent Association doet mee. Met het thema “One Music, One World” wil het Drum Corps uit California een samenwerkingsverband opzetten met allereerst de Field Band Foundation uit Zuid Afrika. Color Guard Nederland staat de Field Band Foundation (www.fieldband.org.za) al jaren met raad en daad bij. Vandaar dat wij het initiatief van The Blue Devils even extra onder je aandacht willen brengen.


Dus stem op WGI en The Blue Devils. Daarna heb je nog drie stemmen over voor andere organisaties van jouw keuze! Binnenkort brengen we je ook een update van de Dong Energy actie in Nederland.

Foto: ©: